Over ons

Thinking about tomorrow? We think about 2030. Vanuit onze expertise en met ruim 30 jaar ervaring kiezen we bij Think Urban resoluut voor het bouwen van morgen. Daarbij zetten we sterk in op een persoonlijke aanpak, maatschappelijke engagement en nieuwe woonvormen.

We think future

Verloederde locaties veranderen in bruisende trekpleisters waar mensen elkaar ontmoeten? Dat is niet gewoon een droom. Het is de toekomst. Door te luisteren naar mensen, intelligent in te plannen en in te zetten op duurzame transformatie komt een nieuwe dynamiek tot stand.

Team

Daarbij is het essentieel gedurfd de juiste vragen te stellen. Hoe leven en functioneren mensen in specifieke omgevingen? Kunnen we dat structureel ondersteunen en verbeteren? Hoe kunnen we dat doen op een manier die ecologisch en maatschappelijk geëngageerd is? Zo herwerken we als projectontwikkelaar onderbenutte omgevingen tot nieuwe hotspots.

We geloven sterk in een persoonlijke aanpak en zetten steeds een nauwe samenwerking op met betrokken partijen zoals buurtbewoners, investeerders, overheid en architecten. En met jou. Want jouw vastgoedproject draait natuurlijk rond jouw vragen, dromen en wensen.

Team Urban

De experts van Think Urban staan jou steeds met raad en daad bij. Elk is een krak in z’n vak en helpt jou met plezier verder om jouw vastgoedproject te realiseren. Ontmoet ons team hier:

Leopold Dekeyser
Leopold Dekeyser

Managing Partner

Jean-Marie Descamps
Jean-Marie Descamps

Managing Partner

Johan Vanassche
Johan Vanassche

Managing Partner

Mallory Dekeyser
Mallory Dekeyser

Management Assistant

Dieter Ingelbeen
Dieter Ingelbeen

Business Developer

Contacteer ons

Think Urban ontwikkelt en adviseert vastgoedprojecten.

Contact