Over ons

Think Urban ontwikkelt vastgoedprojecten met meerwaarde. Met meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk zorgen we steeds voor gedurfde projecten die beantwoorden aan de vraag van stakeholders én samenleving.

Over ons

Vanuit een zeer persoonlijke aanpak werken we met ons team jouw project uit in directe samenwerking met alle betrokken partijen zoals buurtbewoners, investeerders, overheid en architecten. We starten elk project met een nauwkeurige analyse van de bestaande grond, gebouwen en wensen. Samen overlopen we alle belangrijke factoren van juridische, financiële of socio-economische aard die een invloed kunnen hebben op jouw project.

Think Urban ondersteunt een hedendaagse visie op wonen en werken. Met open geest en een gezonde portie lef kijken we naar de mogelijkheden in elke situatie. Hoe leven en functioneren mensen in specifieke omgevingen? Kunnen we dat structureel ondersteunen en verbeteren? Door vervolgens intelligent te plannen en in te zetten op duurzame transformatie van bestaande sites brengen we een nieuwe dynamiek tot stand.

We bouwen kwalitatieve projecten uit in hoogwaardige materialen, maar blijven binnen de afgesproken budgetten en deadlines. Want strategische samenwerkingen zijn gebaseerd op duidelijk engagement.

Verloederde plaatsen veranderen in dynamische trekpleisters waar mensen elkaar ontmoeten. Nieuwbouwprojecten brengen door hun doordachte planning ruimte voor meer groen, gezellige pleinen en leefbare rust.

Als projectontwikkelaar herwerken we zo onderbenutte omgevingen tot nieuwe hotspots. Duurzaam en altijd met het oog op rendement.

Think Urban – Think Future

Team Urban

Leopold Dekeyser
Managing Partner
Jean-Marie Descamps
Managing Partner
Johan Vanassche
Managing Partner
Dieter Ingelbeen
Business developer
Bruno Coucke
Business Developer
Mallory Dekeyser
Management assistent
Liselot Vanooteghem
Office Manager
Tom Debaere
HR Manager
Timur Khan
Marketing Manager

Neem contact met ons op

Ja

Bij het aanvinken gaat u akkoord dat wij uw persoonlijke gegevens veilig bijhouden.
Lees onze Privacy Policy

Ja

Ik blijf graag op de hoogte over projecten en nieuws gerelateerd aan Think Urban