think urban
adviseert

Real estate isn’t about bricks, it’s about people. En dat hebben we bij Think Urban goed begrepen. Dankzij onze persoonlijke aanpak kan je van ons een uitgebreid advies en oplossing op maat verwachten die aansluit bij jouw vragen. Zowel voor particulieren als bedrijven.

 

Heb je grootste toekomstplannen met jouw gebouw of grond? Met meer dan 30 jaar ervaring helpen we je met plezier bij al jouw ruimtelijke, juridische, financiële en technische vragen. Bij ons krijg je correcte info, duidelijke communicatie en een betrouwbare projectopvolging.

Onze aanpak: gedurfd vastgoedadvies op maat

Een goede samenwerking begint met een kennismaking. Wat is de woon- of werkplek van jouw dromen? Hoe wil je dat graag realiseren? Al van dag één luisteren we naar jouw plannen en verwachtingen, kijken we met open geest en een gezonde portie lef naar de mogelijkheden voor jouw project en geven we uitgebreid vastgoedadvies op maat.

Na een grondige analyse ontvang je van ons een helder overzicht met alle mogelijkheden en eventuele hindernissen. We maken alles concreet: de ruimtelijke ordering, het financiële plaatje, de juridische aspecten, het potentieel van jouw project en hoe je dat potentieel best kan realiseren. Zo maak je snel de juiste keuze en krijg je een maximaal rendement!

Realistisch én ambitieus

De concepten, plannen en vastgoedcreaties van vandaag vormen de realiteit van morgen. En wij helpen jou om jouw toekomst te creëren en verzekeren! Na uitgebreide analyse gaan we samen aan de slag om jouw droomproject te realiseren en op maat te ontwikkelen.

 
Nebim – De Pluim

Herpositionering vestiging regio Zuidwest-Vlaanderen

 
Bio-Planet / Colruyt Academy

Begeleiding van de omgevingsvergunningen aanvraag

 
Bio-Planet

Begeleiding van de omgevingsvergunningen aanvraag

Contacteer ons

Think Urban ontwikkelt en adviseert vastgoedprojecten.

Contact