think urban adviseert

Think Urban geeft advies rond vastgoedprojecten aan particulieren en bedrijven. Heb je plannen met gebouwen of grond? Voor je investeert geven we je snel inzicht in de mogelijkheden en eventuele hindernissen. Zo maak je sneller de juiste keuzes, haal je een hoger rendement en verlies je minder tijd.

think urban adviseert

Onze klanten waarderen al meer dan 30 jaar onze expertise in vastgoed en onze bekende persoonlijke benadering. Na een grondige analyse krijg je een helder overzicht van mogelijkheden. We documenteren en verduidelijken de impact van ruimtelijke ordening en alle juridische, financiële en socio-economische aspecten.

Je krijgt ook toegang tot ons uitgebreid netwerk aan partners. Eén voor één mensen en organisaties met een brede ervaring, financiële onafhankelijkheid en een ruim netwerk.

Onroerend goed gaat niet enkel over bakstenen, maar vooral over mensen. Mensen die wonen en werken in gebouwen. Met eigen dromen en wensen. We luisteren naar hun plannen en verwachtingen. We kijken hoe ze leven en we bouwen daar een passend project op maat rond. Zo komen we tot de beste oplossing.

Concepten, plannen en creaties van vandaag vormen de realiteit van morgen. Investeren is geloven in de toekomst. We analyseren samen het potentieel van uw onroerend goed, kiezen de ideale uitwerking en verzekeren zo uw toekomst. Dankzij een jarenlange ervaring leveren we business cases af waarin een langetermijnvisie centraal staat.

Investeringen moeten opbrengen. Wij zorgen dat de projecten gerealiseerd worden. Op de best mogelijke manier. Correcte informatie, duidelijke communicatie en betrouwbare project-opvolging. Onze uitgebreide database helpt ons om de juiste partners en investeerders samen te brengen voor een perfecte samenwerking en een mooi rendement.

Think Urban

adviseert én ontwikkelt

Hangar15

Hangar15

Roeselare
meer over dit project
Vercruysse12

Vercruysse12

Kortrijk
meer over dit project
Seymour Park

Seymour Park

Kortrijk
meer over dit project
Vlaskaai

Vlaskaai

Kortrijk
meer over dit project
Nog niet overtuigd?
bekijk alle cases

Team Urban

Leopold Dekeyser
Managing Partner
Jean-Marie Descamps
Managing Partner
Johan Vanassche
Managing Partner
Dieter Ingelbeen
Business developer
Bruno Coucke
Business Developer
Mallory Dekeyser
Management assistent
Liselot Vanooteghem
Office Manager
Tom Debaere
HR Manager
Timur Khan
Marketing Manager

Neem contact met ons op

Ja

Bij het aanvinken gaat u akkoord dat wij uw persoonlijke gegevens veilig bijhouden.
Lees onze Privacy Policy

Ja

Ik blijf graag op de hoogte over projecten en nieuws gerelateerd aan Think Urban