Vercruysse12

Ooit was hier de gekende Kortrijkse wijnhandel De Clerck gevestigd, nu springt een nieuw gebouw in het oog. Lange gele gevelstenen wisselen grote glaspartijen af. De fijne architectuur doet u even het hoofd opzij buigen. De beschermde Villa Cavrois flitst door uw gedachten. Neen, u bent niet in Rijsel. Wel in Kortrijk. Minstens even opmerkelijk, maar tastbaar. Dit is Vercruysse 12.

Een ongeëvenaarde combinatie van zeven lichtrijke appartementen, twee geweldige penthouses en een commerciële of kantoorruimte. Bestudeer de zachte gevel van kop tot teen en dwaal af naar de omgeving. Verderop, aan de verlaagde oevers, stroomt de prachtige Leie. Het Koning Albertpark met fiets- en wandelpad, het gezellige Budabeach én centrum Kortrijk liggen op wandelafstand. Dit is simpelweg een uitstekende locatie.

Residentiële en commerciële ontwikkeling

Timing

Afbraak afgerond Start werken Q2 2021 Oplevering Q4 2021

Architect

Paret2 Architecten

Adres

Vercruysselaan 12 8500 Kortrijk

Oppervlakte

+/- 1034m2 grond 360m2 parking m2 wonen

Partners

Think Urban Construction

Status

Afbraakwerken

Investeringswaarde

+/- €

Vercruysse12 is de nieuwste realisatie van Think Urban

Think Urban is een projectontwikkelaar die vastgoedprojecten ontwikkelt met meerwaarde. Een meerwaarde voor hen die er zullen wonen, werken of investeren. Met meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk zorgen we steeds voor gedurfde projecten die beantwoorden aan de vraag van stakeholders én samenleving.

Vanuit een zeer persoonlijke aanpak werken we met ons team jouw project uit in directe samenwerking met alle betrokken partijen. Think Urban ondersteunt een hedendaagse visie op wonen en werken. Met open geest en een gezonde portie lef kijken we naar de mogelijkheden in elke situatie.

Hoe leven en functioneren mensen in specifieke omgevingen? Kunnen we dat structureel ondersteunen en verbeteren? Door vervolgens intelligent te plannen en in te zetten op duurzame transformatie van bestaande sites brengen we een nieuwe dynamiek tot stand.

We bouwen kwalitatieve projecten uit in hoogwaardige materialen, maar blijven binnen de afgesproken budgetten en deadlines. Want strategische samenwerkingen zijn gebaseerd op duidelijk engagement. Verloederde plaatsen veranderen in dynamische trekpleisters waar mensen elkaar ontmoeten. Nieuwbouwprojecten brengen door hun doordachte planning ruimte voor meer groen, gezellige pleinen en leefbare rust. Als projectontwikkelaar herwerken we zo onderbenutte omgevingen tot nieuwe hotspots. Duurzaam en altijd met het oog op uw rendement.

Meer informatie over dit project?

Hangar15

Hangar15

Roeselare
meer over dit project
Seymour Park

Seymour Park

Kortrijk
meer over dit project
Vlaskaai

Vlaskaai

Kortrijk
meer over dit project